Actualitat

Nou bloc d’Aimar López Galí en el marc d’un programa de residències a Nova York

02/04/2008

El coreògraf Aimar López Galí ha obert un nou bloc, ‘On the possibility of navigation’ (‘sobre la possibilitat de navegació’), una creació contemporània que funciona com a fòrum interactiu de comunicació i quadern de bitàcora on es recullen les pràctiques que porten a terme en la navegació els alumnes del Force Majeure, un  programa de residències d’artistes europeus a Chez Bushwick (Nova York). Ja s’hi poden veure videos, fotos, textos i pràctiques.

Utilitzen el terme ‘navegació’ amb una perspectiva filosòfica i metafòrica, situacions de descobriment on es pot no prendre una decisió. Per a treballar en aquestes situacions busquen tècniques d’investigació per generar coneixement, tant teòric com pràctic, ja que és el coneixement el que ofereix la possibilitat de pendre decisions, així navegant.

Asseguren que crearan aquest mètode sobre un format de joc, que es convertirà en un joc performatiu. El bloc estarà escrit en anglès i espanyol. El projecte és subvencionat en part pel Fons de Desenvolupament Cultural de Departament de Ciutat de Nova York d’Afers Culturals.Més informació a la web d’Aimar López