Actualitat

No et perdis el monogràfic de Dansa “EL DIA D” aquest dissabte a El Periódico

20/04/2009

A més, divendres 24 d’abril es publicara -al mateix diari- una pàgina sencera amb tota la programació que es fa arreu de Catalunya amb motiu del Dia Internacional de la Dansa

El monogràfic El Dia D, editat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, finalment estarà inserit a El Periódico dissabte 25 d’abril. El canvi de data és degut a un problema tècnic del Periódico aliè a l’APdC. Aquest canvi però, suposa una major difusió donat que es produeixen 52.000 exemplars més, arribant als 252.000 exemplars. A més, per les molèsties ocasionades, el dia 23 s’anunciarà l’aparició de l’encartable el 25, i el dia 24 també es publicarà una pàgina sencera amb tota la programació de Dansa que es duu a terme del 24 d’abril al 3 de maig arreu de Catalunya.

Com ja us hem anat avançant, aquest any dediquem el monogràfic als Valors de la Dansa, a les aportacions i importància que té en àmbits com l’educació, la salut i la integració social, entre d’altres. Parlem de la dansateràpia, de la Dansa a l’escola, als centres penitenciaris, amb discapacitats, amb embarassades, etc. Responen a la pregunta: ¿Què aporta la Dansa a la societat?
 
No te’l perdis!