Actualitat

Neix “Verdanza”, una nova xarxa social sobre VideoDansa

05/06/2011

La nova xarxa social VerDanza és una plataforma com facebook, orkut, linkedIn o mysapce, però amb una diferència clau: té una clara orientació professional i està dedicada només a aquells que fan, produeixen, investiguen i/o estudien en l’àmbit de la videodansa. Seguint la línia iniciada per Marlon Barrios amb la xarxa Dance-tech, però amb un segment d’usuaris encara més específic, vol crear un espai gratuït d’intercanvi d’experiències i idees, a nivell nacional i internacional, gràcies a la colaboració i participació de tots els membres de la plataforma.

A través de la xarxa social VerDanza els membres poden publicar les seves peces de videodansa i consultar a la resta de la comunitat tot allò que estigui relacionat amb la planificació, gestió i producció d’aquest tipus de projectes. La pàgina es concep com un espai de tots i cada un dels membres, on poden compartir tot el que fan en videodansa: des de publicar vídeos, fotos, notícies i events, fins a participar en chats, fòrums i discussions, crear un blog propi o convidar als amics per tal de fer créixer la xarxa.

Walter Castillo, director de la pàgina i del projecte, anima a tots els usuaris a participar no només dels aventatges de VerDanza, sino també en la seva pròpia definició i perfeccionament animant-los a deixar comentaris sobre aclaracions o mancances de la xarxa, així com fent propostes de millora.