Actualitat

Neix la plataforma Arts de Carrer

03/09/2014

Neix la plataforma Arts de Carrer, una proposta que reuneix sota un mateix sostre festivals, fires i mostres de Catalunya que tenen aquesta disciplina artística com a principal eix conductor de la seva programació.

Els objectius de la plataforma són visualitzar i comunicar de manera conjunta l’activitat escènica al carrer que es fa a Catalunya. Per acomplir aquest primer objectiu, s’ha obert al públic el web www.artsdecarrer.cat, que inclou informació dels esdeveniments que formen part de la proposta. Altres objectius de futur de la plataforma són el foment d’acords de mobilitat de companyies, creant aliances entre les direccions artístiques de les fires i festivals, així com la producció de nous espectacles, un objectiu plantejat a llarg termini.

Està integrada per FiraTàrrega, Fira Mediterrània de Manresa, Trapezi – Fira del Circ de Reus, Fira de Circ Al Carrer de la Bisbal de l’Empordà, el Festival Sismògraf d’Olot, Lluèrnia – Circ a les Places d’Olot, el Festival Esbaiola’t d’Esterri d’Àneu i el Festival Internacional de Teatre d’Animació Al Carrer de Vildecans, Festival Per amor a l’Hart, tot i que la plataforma està oberta a tots aquells esdeveniments escènics que vulguin afegir-s’hi.

Més informació