Actualitat

Neix Espai de Carrer, plataforma d’exhibició i contractació per a les arts de carrer

29/12/2014

Espai de Carrer és la jornada per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer que tindrà lloc al Cubic de Viladecans dimarts 24 de març de 2015. La convocatòria per a les companyies s’obre l’1 de gener i es tancarà el 31 de gener. Està oberta a companyies i artistes professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, circ, instal·lacions, titelles, musical, clown, etc.) que han estat creats per ser representants en l’espai públic, prioritzant aquells espectacles que no s’hagin estrenat o hagin estat poc representats a Catalunya.

Espai de Carrer neix amb l’objectiu de fomentar la contractació d’espectacles de carrer en circuits com ara les festes majors, i connectar companyies, tècnics municipals i programadors. Els tècnics municipals i programadors que assisteixin el dimarts, 24 de març de 2015, al Cúbic de Viladecans podran veure en un matí de 6 a 8 espectacles d’una durada aproximada de 35 minuts cadascun. Tots els espectacles presentats a Espai de Carrer estaran disponibles al Programa.cat per tal que els tècnics municipals puguin contractar les companyies en condicions beneficioses per a les dues parts.

Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer Al Carrer de Viladecans, amb el suport de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació Professional de Teatre Per A Tots Públics (TTP), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), i la complicitat de la Plataforma d’Arts de Carrer.
 
Veure bases de la convocatòria i descarregar la fitxa d’inscripció