Actualitat

Neix el Festival Internacional de Dansa i Performance de Ripoll

23/05/2012

Ripoll s’obre al món de la dansa amb el Primer Festival Internacional de Dansa i Performance,
del 16 al 22 de juliol. Aquest Festival neix amb l’objectiu d’apropar, conèixer, viure, sentir, gaudir la dansa, la performance, la improvisació i la composició instantània.

El Festival reuneix professionals de la dansa a nivell nacional i internacional, de diferents formacions i diferents tècniques per enriquir i transmetre el coneixement de la Dansa i la Improvisació en el moviment i l’escena, la creació estètica de propostes artístiques, que moltes vegades es mostren a partir del “momentum”, ja sigui en escena com fora d’ella. Convida doncs a presentar, intercanviar, participar, reflexionar, crear, compartir, viure i veure la dansa com una pràctica creativa, lúdica i artística.

Es tracta d’una iniciativa de la creadora Ester Forment qui després de recórrer part d’Europa amb el projecte-experiment Dance to meet you, que esdevingué a Barcelona, Sevilla, Praga, Saint-Agréve i Paris, i impulsada pel desig de compartir i viatjar,  ha decidit “obrir aquest projecte al món i fer-lo créixer d’una manera senzilla, honesta i humil, per poder-nos enriquir entre tots de l’experiència de la dansa, el moviment i la composició instantània”.

Els socis i sòcies de l’APdC tenen un 10% de descompte.

Programació i més informació: http://d2mufestival.wordpress.com/