Actualitat

Neix cuturalbox.org, videoteca en gestió i polítiques culturals

30/12/2010

Cultural Box és una videoteca virtual especialitzada en gestió i polítiques culturals produïda pel Programa de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona. Una eina en ple desenvolupament que posa al servei dels professionals de la cultura un ampli catàleg de videoclips lliurement disponibles a Internet.

Gràcies a un potent cercador i a un exhaustiu treball de selecció es poden trobar fàcilment tot tipus de reflexions, experiències i també alguna bona pràctica de publicitat institucional de suport a la cultura. Cada fitxa conté una síntesi del clip, informació tècnica del mateix (durada, idioma, productora), un enllaç al currículum disponible a ConnectCP dels professionals que hi participen, així com l’enllaç directe al portal original pel visionat complet del vídeo.

Aquesta plataforma, disponible en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès), conté una base de dades de videoclips actualitzada constantment. S’hi poden trobar clips editats en qualsevol de les llengües citades, i s’espera disposar en breu d’una bona oferta també de material produït en alemany, italià, portuguès, holandès, polonès, rus i àrab, entre altres. Fins al moment ja s’hi troben referenciats més de 1.000 vídeos.

www.cuturalbox.org