Actualitat

Neix CRA’P, un projecte de creació i recerca artística

28/01/2011

La recent creada CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística, és una associació sense afany de lucre creada amb l’objectiu de generar activitats basades en la recerca i la creació entorn a les pràctiques de les arts escèniques i performatives contemporànies i la seva disseminació.

El seu espai físic és La Serradora, una sala de 115m2 situada a Mollet del Vallès, amb una llarga història relacionada a les pràctiques escèniques lligades al cos. Aquest espai, que fins ara el gestionava l’Ajuntament de Mollet juntament amb dues artistes locals, Esther Freixa i Noemi Oncala, passa ara a ser un espai totalment privat, sota la gestió i coordinació de CRA’P.

CRA’P vol obrir La Serradora a un lloc compartit on conflueixin diverses activitats artístiques que treballin i reflexionin entorn el cos. El projecte manté l’espai de residències, adreçat a professionals de les arts escèniques contemporànies i amb període de presentació de propostes obert tot l’any, i obre un nou espai per a la formació a través de tallers, cursos intensius i laboratoris.

L’associació està formada per 4 socis fundadors: Toni Cots, Esther Freixa, Judit Martin i Maria Ros.

Trobareu més informació a: www.cra-p.org