Actualitat

Natalia Jiménez donarà les classes tècniques per a professionals APdC – La Caldera al novembre

20/08/2012

AVÍS

Les classes fins el dia 30 de novembre inclós es faran de 9.30 a 11h a l’escola Swing Maníacs C/Torrent d’en Vidalet 57

Del 5 al 30 de novembre, les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera, estaran a càrrec de la intèrpret i creadora Natalia Jiménez. Les classes seran dilluns, dimecres i divendres, de 9:30 a 11h a La Caldera (Torrent d’en Vidalet, 43), i el preu per als socis de l’APdC és de 4€ per classe, comprant el val de 5 classes que costa 20€ (i caduca el 31 de desembre), o bé 5€ la classe solta.

Natalia Jiménez
treballa en diferents companyies com la cia. Mudances (Barcelona), el Balleto de Sardenya (Itàlia), Companyia Bebeto Cidra ( Barcelona), Cia. Iliacan ( Barcelona), Ex-Nihilo (França), Companyia Metros, entre d’altres. Cocreadora  -amb Iris Heitzinger- del Projecte L_ENTES, una coproducció del festival Neo. Codirecció -amb Xus Picher- de Destinatarias&Cia proyecto itinerante (Chile- Costa Rica- España)… Més info

Metodologia de la classe

Es proposa desenvolupar aspectes essencials de l’entrenament físic a través d’ exercicis i dinàmiques concretes. Enfoquem la nostra atenció en la respiració per aconseguir una execució orgànica del moviment. La columna vertebral a la qual es connecten la pelvis, les costelles i el crani, seran la referència d’aquests entrenaments.

Posem en pràctica els eixos i plans del cos en moviment i en relació amb l’ espai. Desafiem la relació entre equilibridesequilibri i tensió-relaxació que seran eines per a trobar la dinàmica.