Actualitat

Nadine Gerspacher substituirà a Sonia Rodríguez a les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al febrer

16/02/2012

Del proper 20 al 29 de febrer, Nadine Gerspacher substituirà a Sonia Rodríguez com a professora de les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera. Les classes seran dilluns, dimecres i divendres, de 9:30 a 11h a La Caldera (Torrent d’en Vidalet, 43), i el preu per als socis de l’APdC és de 4€ per classe, comprant el val de 5 classes que costa 20€ (i caduca el 31 de desembre), o bé 5€ la classe solta.

Nadine Gerspacher
Diplomada en dansa contemporània i modern jazz a l’escola Iwanson (Munic) sota la tutela de Jessica Iwanson. Finalitza els seus estudis becada en els centres Balletakademia (Stockholmo) i Varium (Barcelona). Professionalment ha treballat per als coreògrafs Katja Wachter, Stephan Herwig, Peter McCoy i Jonathun Lunn, Regine Blum, Anna Sanchez i per la cia. “Holterdancers” sota la direcció de Anna Holter.

La seva tasca docent comença el 2002 al centre Iwanson (Munic) i continua el 2007 a l’escola de dansa “Varium” (Barcelona) centre de formació per ballarins professionals dirigit per Anna Sánchez.
Membre de la companyia “Rem” de Laia Molins des de 2010, companyia de Sonia Rodriguez des de 2011 i de la companyia “Dave  St.Pierre “Canada. Nadine imparteix “Workshops” a Alemanya, França i Espanya. Coreògrafa de dansa contemporània, dansa teatre i Modern Jazz: “Trencaclosques” estrenat el 2009 a l’Auditori de Sant Cugat / Barcelona i al teatre “la Gorga” de Palamós. “Andy Warhol” estrenat el 2007 al “Kuenstlerhaus” Munic. “Peacock Butterfly” estrenat al “tanzbiennale” E-Werk, Freiburg “li triosieme sol” estrenat al teatre “St.Pierre de cuisine”, Toulouse “Dependance” estrenat al teatre “Pasinger Fabrik” Munic  “A 36,5” (amb la col · laboració de Jeanne Morel) estrenat al Teatre principal de Menorca 2010  “Records delicats” i “Espaguetti a la putanesca”, “Auditori  Sant Cugat “2010.

Recordeu que els vals s’adquireixen a la Caldera. Per qualsevol dubte ens podeu escriure a: projectes@dansacat.org.