Actualitat

Nadine Gerspacher farà les classes de manteniment per a professionals APdC-La Caldera al maig i juny

05/04/2017

Del 2 de maig al 15 de juny les classes de manteniment per a professionals que organitza l’APdC i La Caldera aniran a càrrec de la ballarina i coreògrafa Nadine Gerspacher.

Seran a La Caldera Les Corts (C/ d’Eugeni d’Ors, 12, Barcelona), els dimarts i els dijous de 9:30h a 11h.

Els vals de 5 classes costen 25€, i les classes soltes, 6€. El preu per als no associats serà de 45€ (val de 5 classes), i 10€, per classe solta.


Contingut de la classe
La classe començarà amb un escalfament basat en una sèrie d’exercicis per a prendre consciència de la respiració, el cos i els seus suports. Despertarem la força física, la mirada perifèrica i l’energia per a poder moure’ns lliures pel espai. Treballarem diferents tècniques de terra, la consciència de l’espai, el propi centre i els suports per poder moure’ns assegurances, silenciosos i lliures. Alternarem entre jocs, exercicis tècnics i variacions. La segona part de la classe se centra en el treball de duo, improvisacions guiades i tasques teatrals.

Nadine Gerspacher treballa professionalment com a ballarina, coreògrafa i professora des del 2002. Ha ballat per a diferents coreògrafs com Dave St.Pierre Company Mont-real / Canadà, Stephan Herwig Munic / Alemanya, Francisco Cordova a Physical Momentum Project Mèxic / Espanya, Katja Wachter en Selfish shellfish Munich / Alemanya.

Ella imparteix cursos en llocs com Arteleku Sant Sebastià, Dampfzentrale Bern, Trois C-L Luxenburg, Saló Camargo Buenos Aires, connatural Guatemala, Iwanson Munic, Artez Hogeschool voor de Kunsten Arnheim, Companyia Johannes Wieland.

El 2011 va impulsar la seva pròpia companyia “Cia. Nadine Gerspacher”. Actualment treballa en col·laboració amb Nicolas Ricchini Company a la peça A sweet hello i en Nua, un sol creat al costat d’Anna Castells. També és professora regular de la formació professional de ballarins a l’escola Varium de Barcelona amb Anna Sánchez.