Actualitat

Nacho Duato deixarà la CND al juliol

01/06/2010

Nacho Duato finalment marxa de la Compañía Nacional de Danza i ho farà al juliol. Així ho han anunciat aquest matí la Ministra de Cultura, Ángeles González- Sinde. Duato avança la seva marxa un any per voluntat pròpia, segons ha explicat la ministra, no obstant això, es mantindran les seves coreografies durant la temporada de 2011: “M’ha expressat la seva voluntat d’acabar el seu contracte al juliol de 2010 i no al juliol de 2011, com jo hagués desitjat, però encara així l’any que ve les coreografies que es faran són les seves”, ha explicat la ministra.

González-Sinde també ha anunciat que el ministeri prepara un acte de celebració dels 20 anys de Nacho Duato al capdavant de la companyia pública en el que espera que el coreògraf estigui present. També ha assenyalat que Duato acompanyarà a la CND en les gires internacionals ja compromeses .

La ministra no ha parlat però de la nova direcció artística de la CND ni del futur dels seus ballarins que es troben amb una situació de gran incertesa.