Actualitat

Musicat presenta una nova eina informàtica per a la contractació d’artistes ‘on line’

11/07/2008

El Palau Marc, seu del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya acull el dijous 17 de juliol al migdia la presentació d’una nova eina informàtica per a la contractació d’artistes ‘on line’. Hi seran Antoni Mas, president de la Unió de Músics de Catalunya, Josep Reig, president de Musicat i Marga Castañer, gerent de Musicat.

Es tracta d’una manera ràpida i còmode d’accedir a una base de dades de més de 300 artistes, orquestres i músics.

Des del web de Musicat els representants artístics, mànagers, promotors, organitzadors i programadors d’espectacles podran tenir al seu abast tota aquella informació de servei dels grups desitjats i, fins i tot, saber el preu final d’una actuació i consultar disponibilitat de dates.

D’aquesta manera, s’aconsegueix, a banda de facilitar la contractació, fomentar la música en directe i garantir la màxima transparència en les relacions contractuals

L’Associació Professional de Músics de Catalunya (MUSICAT) amb el suport de l’Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya, ha creat el portal Musicat.

En principi, la finalitat d’aquesta iniciativa és concentrar l’oferta professional de les 330 formacions musicals que integren l’Associació i posar-la a disposició dels professionals de la gestió i organització d’espectacles. En un futur immediat s’obrirà la participació a totes les formacions musicals del país amb la intenció que es converteixi en el referent de l’oferta de música en viu a Catalunya.