Actualitat

Mou-te pel DID, vine a ballar!

20/03/2012

Per aquest 29 d’abril ens hem proposat mostrar-li a la resta de la ciutadania que la dansa és un bon pla, que és molt diversa i molt rica –entre d’altres coses- per la seva quantitat d’estils, i que hi ha molta gent que la practica i la gaudeix. Per això, tothom que gaudeixi ballant no pot faltar! Hem d’aconseguir plegats aquest repte, hem de ser-hi tots, i que ens vegin. A més a més, serà un moment de trobada i un moment de celebració. T’apuntes?

Què farem?
Una acció multitudinària ballada i oberta a la participació de tothom, en la qual es trobin representats la gran majoria d’estils de dansa: clàssic, contemporani, jazz, hip-hop, claqué/percussió corporal, flamenc, bollywood, danses tradicionals catalanes, Breakdance, Lindy Hop, Dansa del ventre,…

Quan i a on ho farem?
Diumenge 29 d’abril a la tarda, en un espai públic i emblemàtic del centre de Barcelona: la Plaça de la Catedral de Barcelona. Hi haurà dos passis: a les 17.30h i a les 18.00h (d’entre 10 i 15 min. de durada cada un).

Com serà l’acció?
L’acció del 29 d’abril durarà entre 10 i 15 minuts i estarà dividida en 4 parts:
Entrada a la plaça; coreografies de diferents estils (cada estil té 4 compassos de 8 temps): cada grup balla la coreografia del seu estil mentre els demés segueixen unes pautes (♪ Black Violin “Brandenburg”); lectura del missatge; i coreografia grupal molt senzilla que fan tots els participants (♪ Gloria Gaynor “I will survive”).

Què has de fer per a participar?
És molt senzill! Pots participar a la coreografia del teu estil i a la final, o bé, només a la coreografia final, tu esculls. Pots participar individualment o amb un grup d’alumnes, companys, etc., com més siguem, més visibilitat donarem a la dansa! 

·Per a participar a la coreografia d’un dels estils + coreo final grupal:

-Podràs aprendre la coreografia per vídeo, t’enviarem el link (la primera setmana d’abril).
-Es necessari venir a l’ assaig general: 29 d’abril a la tarda.
-Envia un e-mail a projectes@dansacat.org, especificant l’estil que vols ballar, i et contactarem per donar-te més detalls.

·Si vols participar només en la coreografia final grupal:

-Podràs aprendre la coreografia per vídeo, t’enviarem el link (la primera setmana d’abril).
-Es necessari venir a l’ assaig general: 29 d’abril a la tarda.
-Cal que ens enviïs un e-mail a projectes@dansacat.org i et contactarem per donar-te més detalls.

Si tens algun dubte escriu-nos a projectes@dansacat.org. No ho dubtis, apunta’t, serà una gran festa!!!