Actualitat

Mobilització el 27 d’abril per reclamar la incorporació dels ensenyaments artístics superiors a la universitat

11/04/2016

Diferents associacions, organitzacions sindicals i professionals, col·lectius i fòrums s’han agrupat entorn de la Plataforma per la Integració de les EEAASS a la Universitat.

Convoquen una jornada d’accions reivindicatives en tot l’estat espanyol per demanar de les administracions competents la incorporació dels Ensenyaments Artístics Superiors a la Universitat en aquells centres públics d’Ensenyaments Artístics Superiors que així ho demandin, reclamant a més que aquest procés s’iniciï de forma immediata en el curs escolar 2016-2017.

La Plataforma valora que els processos que s’han donat fins ara per generar un nou marc per a aquests ensenyaments d’acord amb l’Espai Europeu d’Educació Superior, tals com la creació d’Instituts Superiors d’Ensenyaments Artístics, no han tingut els resultats esperats cara a una homologació efectiva d’aquests ensenyaments.

Tota la informació que la Plataforma vagi generant al voltant de les mobilitzacions del 27 d’abril es donarà a conèixer a la web Universidad ya.

Aquí sota podeu descarregar el manifest en format pdf: