Actualitat

Missatge Dia Internacional de la Dansa 2017

29/03/2017

Avui que queda tot just un mes per la celebració del Dia Internacional de la Dansa, publiquem el missatge perquè aneu fent boca…

Des de l’APdC, aprofitant que fem 30 anys, hem buscat la col·laboració dels socis per crear un missatge col·lectiu, a partir de les fortaleses que té el sector i de les reivindicacions dels seus professionals.

El resultat us el mostrem en diferents formats: el primer, és el text que podeu llegir més avall, i és un resum dels missatges que els socis ens han fet arribar. L’altre, és el recull de les 15 fortaleses i les 15 reivindicacions (30 missatges en total) que entre tots hem seleccionat i que publicarem més endavant. El 29 d’abril repartirem una selecció d’aquests missatges en forma de punts de llibre.

Aviat us informarem de totes les activitats que estem preparant pel DID. De moment, us podem avançar que organitzarem 30 hores de dansa de tots els estils, entre el 27 i el 29 d’abril, a l’Institut del Teatre, obertes a tota la ciutadania i gratuïtes. A més, el 29 d’abril a les 18h diferents personalitats del món de la dansa llegiran el missatge i brindarem amb tots els assistents pels 30 anys de l’APdC.

Missatge del Dia Internacional de la Dansa 2017

“Som gent que creiem en allò que ens mou.

Apassionats per la dansa que ens uneix i ens fa més forts.

Som facilitadors d’un art integrador, amb un llenguatge universal que potencia el diàleg i la capacitat d’interrelació.

Amb capacitats d’autogestió, d’esforç, sacrifici i disciplina.

Som persones amb capacitat de relació i de comunicació. Positius. Alliberadors d’una força interna que ens ajuda a viure millor.

Som un gran antídot als antidepressius.

Gent valenta i carregada d’il·lusions.

Som DANSA

Som PROFESSIONALS DE LA DANSA