Actualitat

Miquel G. Font guanya el Certamen coreogràfic de Sabadell amb ‘The Red Purse’

07/10/2014

La IX edició del Certamen Coreogràfic de dansa contemporània de Sabadell ja té guanyadors. El primer premi i el premi del públic han estat pel coreògraf  Miquel G. Font amb The Red Purse i els seus ballarins de la Companyia Habemus Corpus: Daphne van Dooren i Emmanuel Dobby.

El segon premi ha estat per a Olga Santín amb Mosaica, treball de final de carrera de Coreografia del Conservatori Superior de Dansa de l’Instituit del Teatre. Es tracta d’un solo dins d’una peça més àmplia que ha fet amb Sandra Navarro.

El jurat d’aquesta edició ha estat format per: Berta i Clara Pons (ballarines i coreògrafes), Lautaro Reyes (coreògraf guanyador del 1r premi Certamen 2013), Pere Faura (ballarí, performer i coreògraf), Eva Vilamitjana (ballarina i coreografa), Ivana Miño (actriu i ballarina), David Madrazo (músic, DJ, coordinador dels bucs i la programació de música de l’Estruch), Elena Carmona (producció i coordinació dels projectes europeus del Graner), Alberto Estébanez (director del Certamen coreogràfic de Burgos -NY).

http://www.youtube.com/watch?v=M3ZhnvpYSwM