Actualitat

Més visibilitat del teu MINI WEB a Dansacat.org!

07/10/2014

Ara el Mini Web dels socis i sòcies té molta més visibilitat a la home de dansacat.org!, per això et demanem que l’omplis o l’ actualitzis, és molt senzill! Podràs afegir les teves dades professionals, currículum acadèmic, fotografies, vídeos, links, documents,… Programadors i col·laboradors et podran trobar fent una cerca per nom, paraula clau, especialitat, estil de dansa, etc. A més, et podran contactar directament des del web sense fer pública la teva adreça de correu electrònic. Fins i tot veuràs quantes vegades t’han contactat a través del web i quantes vegades han vist el teu perfil!

Com publico / actualitzo el meu MINI WEB?

1. Entra a dansacat.org, ves a la zona de socis (barra superior dreta) i introdueix el teu número de soci/a i la contrasenya.

2. Ves a “Editar la fitxa de soci” (a dalt a la dreta), i omple els diferents apartats en ordre: Dades personals, cv professional,…(Si no completes correctament l’apartat dades personals, no podràs omplir la resta de la fitxa).

3. Guardar. Al final de cada apartat apareix la pregunta: “Vols aparèixer al directori de professionals?”, has de clicar “Sí”  i després clicar “Guardar els canvis“.

La teva fitxa ja estarà publicada i la podràs modificar sempre que ho vulguis seguint aquests mateixos passos.

Alguns consells per a treure més partit del teu mini web:

-És molt important omplir la  “Breu presentació, que orientarà sobre el vostre perfil a qui consulti la fitxa” perquè és la part més visible a la pagina principal de dansacat.org.

-També és molt important que triïs una bona fotografia i la pengis a ‘Dades personals’. Podràs penjar més fotografies a ‘Altres’, però la que apareixerà a la home serà la que pengis a dades personals.

-Un cop hagis omplert la fitxa, ves al directori i posa el teu nom al cercador. Mira com ha quedat el teu Mini Web, revisa que tots els textos estiguin correctes, que la fotografia principal encaixi, etc.

-Utilitza l‘enllaç del teu miniweb per enviar-lo per e-mail (recorda que hi pots posar documents, textos, fotografies, vídeos,…, arxius que si els haguessis d’adjuntar en un mail serien massa pesats i no es podria enviar). Si vols donar-li més visibilitat pots afegir el link a la teva signatura de mail.
 
Si tens dubtes contacta’ns a: comunicacio@dansacat.org.