Actualitat

Més de 60 espectacles a la nova temporada del Mercat de les Flors

23/09/2014

·Els socis de l’APdC tindran un 50% de descompte en dues entrades a taquilla el mateix dia de l’espectacle, i un 15% de descompte en la venda anticipada on-line

 
          

El Mercat de les Flors va donar a conèixer ahir tots els detalls de la nova temporada. Una temporada que acollirà més de 60 espectacles de dansa, amb 70 butaques més a la sala gran (arribant així a les més de 500 butaques) i amb un eix temàtic tant universal com és l’ amor i les seves variants (desamor, diàleg, família…). Un amor que es materialitza en col·laboracions entre artistes com Israel Galván i Akram Khan, Rocío Molina i Honji Wang, Antonio Ruz i Juan Cruz Díaz de Garaio Esnaola, Shantala Shivaligappa i Ferran Savall, Jordi Cortés i Andrés Corchero,… 

Donarà el tret de sortida el 3 d’octubre l’ esperat espectacle ‘Torobaka’, fruit de la col·laboració d’ Akram Khan i Israel Galván. Poc després es podrà veure ‘One hit wonders’, una revisió de la trajectòria artística de Sol Picó. 

Sharon Fridman i el seu ‘Caída libre’, ‘D’après une histoire vraie’, de L’Association fragile y Christian Rizzo, ‘La dansa de la veu’ de Shantala Shivalinappa i Ferran Savall i la proposta ‘Réfugiée poétique’ de Claire Ducreux, serán alguns dels noms que s’encarregaran de tancar el 2014.

L’any nou portarà al l’escenari del Mercat la retrobada de Jordi Cortés i Damián Muñoz amb el seu emblemàtic ‘Ölelés’, l’ estrenada fa 25 anys al Mercat ‘What the body does not remember’, amb Última Vez i el debut aleshores de Wim Vandekeybus; la historia d’ amor i traïció ‘Medea’, de Thomas Noone Dance, la nova peça de DV8 Physical Theatre, ‘The show must go on’ de Jérôme Bel, i ‘Sin baile no hay paraíso’ de Pere Faura, entre d’altres.

Al novembre es durà a terme el Festival ‘El més petit de tots’ amb 6 propostes per a un públic de 0 a 5 anys, i el Festival Sâlmon. Al desembre tornarà la Secció Irregular amb Ryan Rivardenyea i Cris Blanco, entre d’altres. I al maig, el tradicional Festival Ciutat Flamenco amb la col·laboració del Taller de músics. 

El teatre també acabarà el projecte europeu mòdul-dance i n’iniciarà un altre a Europa liderant la xarxa EDN amb el suport d’Europa Creativa que durarà durant tres anys. A més dedicarà un espai especial a Brasil amb la Mostra de creadors brasilers, i donarà cabuda a una cicle de hip hop i dansa urbana.

50% de descompte per als socis i sòcies de l’APdC

Els socis i sòcies de l’APdC tindran un 50% de descompte en la compra de dues entrades a taquilla, el mateix dia de l’espectacle, i un 15% de descompte en la compra anticipada on-line.

A més a més, com en la temporada passada, hi haurà una sèrie d’espectacles amb entrades a 6 euros en la venda anticipada on-line, previ enviament per e-mail d’un codi.

Veure tota la programació: http://mercatflors.cat/temporada-a-la-vista/