Actualitat

Més de 40 socis a l’Assemblea anual de l’APdC

08/02/2011

L’Assemblea ordinària de l’APdC es va celebrar el passat dissabte 29 de gener al Palau Moja (Portaferrissa, 1, Barcelona), de les 10h a les 15h.  A la trobada anual, a la que van assistir més de 40 socis, es va avaluar el treball de l’APdC durant el 2010 i es van presentar els plans de futur. Van exposar el projecte la Junta Directiva: Jordi Cortés, president; Toni Cots, vicepresident; Beatriu Daniel, vocal; Xavier Martínez, vocal; i Mercedes Recacha, vocal; i l’ Equip de gestió: Tracy Sirés, gerent; Sandra Bogopolsky, coordinadora de projectes; Xènia Guirao, responsable de comunicació; i Gemma Daban, atenció al soci i administració.

En l’Àrea Sindical es va parlar de la suspensió del Pacte Laboral, de la nova aliança estartègica SindicART, i de l’ Estudi sobre les Condicions Laborals del sector, entre d’altres. Pel que fa a l’Àrea Polítiques Culturals, els temes principals abordats van ser el CoNCA, les Fàbriques de Creació, i el Manifest de la Dansa. Pel que a l’Àrea educativa es va parlar de la Guia bàsica per a la docència, de l’Estudi sobre les sortides laborals i les Equivalències, entre d’altres. També es va parlar sobre el Dia Internacional de la Dansa i els Premis Dansacat, així com dels serveis al socis: cursos i seminaris, butlletí, etc.

En acabar l’exposició es van crear diversos debats entorn al CoNCa i la política de subvencions;
les fàbriques de creació (La Philips); la necessitat de mecenatge, així com de la necessitat de treballar tot el sector conjuntament per a poder fer front als problemes comuns, entre d’altres temes.

Al pdf a peu de notícia trobareu el document que es va projectar durant l’assemblea on s’explica amb més detall els punts anteriorment mencionats.