Actualitat

Més de 350 persones participaran diumenge en una acció multitudinària de dansa sota el lema “Sobreviuré”

27/04/2012

Aquest matí s’han presentat en roda de premsa les accions que durà a terme l’APdC amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. D’una banda, durà a terme una acció de dansa multitudinària oberta a tothom a la Plaça de la Catedral, diumenge 29 a les 17.30h i a les 18h. Durant l’acció la ballarina i actriu Anna Briansó farà la lectura del missatge del DID encarregat a Marta Almirall. En acabar, l’Ajuntament de Barcelona oferirà una xocolatada a tots els participants. L’acció, que s’ha creat de manera col·lectiva, comptarà amb més de 340 persones confirmades, i amb 12 estils de dansa, per tal de mostrar la seva gran diversitat i riquesa. A més a més, tots els vianants que ho vulguin s’hi podran afegir. Aquesta acció simbolitza una necessitat real del sector: treballar junts, compartir, no perdre l’essència individual però unir-nos per a objectius comuns. Acaba amb un missatge clar i positiu: “sobreviuré “, amb la cançó “I will survive” de Gloria Gaynor . L’APdC també ha recollit tota la programació (més de 120 activitats) de teatres, escoles, centres cívics, etc., amb motiu del Dia Internacional de la Dansa a l’ Agenda de la Dansa, inserida a Time Out i difosa a través de www.dansacat.org. Enguany, el missatge del Dia Internacional de la Dansa l’hem encarregat a Marta Almirall, ballarina, coreògrafa i directora artística. Sòcia fundadora de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, Premi Nacional de Dansa.

Llegir missatge: www.dansacat.org/actualitat/1/1587/ La Roda de premsa ha comptat amb la presència de: 

 

– Llucià Homs, director de Promoció del Sectors Culturals de l’ ICUB. 

– Marta Almirall, ballarina, coreògrafa i directora artística. Sòcia fundadora de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya. Cap del Departament de Festes al Departament de Festes, Tradicions i Festivals de l’Institut de Cultura de Barcelona. 

– Anna Sánchez, ballarina, coreògrafa i mestra, directora de Vàrium, i vicepresidenta de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.

– Tracy Sirés, gerent de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya. 

– Anna Briansó, ballarina i coreògrafa encarregada de llegir el missatge del DID 2012També ha comptat amb la presència d’alguns dinamitzadors i participants a l’acció.

 

· FOTOGRAFIES de la RODA DE PREMSA i l’ACCIÓ PARTICIPATIVA d’anteriors anys, dossier de premsa, etc. AQUÍ