Actualitat

Més de 20 centres de dansa ofereixen preu reduït als socis i sòcies de l’APdC

17/07/2019
L’APdC treballa per a cobrir al màxim les vostres necessitats pel què fa als entrenaments i la formació continuada. Per aquest motiu, un any més, hem actualitzat i ampliat l’oferta d’entrenaments per a socis i sòcies professionals de l’APdC: actualment podeu anar  22 centres (de Barcelona i Girona) i fer classes de clàssic, contemporani, jazz, hiphop, flamenc, claqué, teatre físic, dansa oriental, swing, tango, ioga, feldenkrais,… El preu hora d’aquestes classes és d’entre 6 i 10€.
A més, des de l’APdC, en col·laboració amb La Caldera Les Corts i La Piconera, organitzem entrenaments de manteniment de clàssic i contemporani per a professionals, de setembre a juny, de 9.30h a 11h (dilluns i dimecres clàssic a La Piconera; dimarts i dijous contemporani a La Caldera). Podeu consultar el llistat de professors i les tarifes en aquest enllaç.

Seguim treballant per aconseguir més centres d’arreu del territori i altres disciplines. Si ets un centre i vols oferir un preu reduït en classes professionals per als socis, contacta’ns: projectes@dansacat.org

Fes clic aquí per a veure tots els detalls dels centres, disciplines, horaris, preus…