Actualitat

Membres de la junta i de l’equip de gestió de l’APdC s’adhereixen al manifest del Consell de Cultura de Barcelona en contra de la sentència del Tribunal Suprem

14/10/2019
Els membres de la Junta i de l’equip de gestió de l’APdC sotasignants, ens sumem al manifest publicat pel Consell de Cultura de Barcelona, per per expressar el rebuig a la sentència publicada avui pel Tribunal Suprem.
A continuació us el compartim:
“El Comitè Executiu del Consell de la Cultura de Barcelona vol expressar una profunda indignació i un rebuig unànime i sense pal·liatius a la sentència del Tribunal Suprem de l’Estat, que condemna representants polítics i líders d’organitzacions socials amb una crueltat i un esperit de venjança manifestos i del tot injustificables en un entorn democràtic.
Si les llibertats polítiques i socials queden en entredit, també hi queden les llibertats d’expressió i creació. Des de l’àmbit de la cultura, hem de combatre qualsevol intent de limitar els drets fonamentals de les persones.
El Comitè Executiu del Consell de la Cultura de Barcelona vols transmetre també un missatge d’escalf i suport a les famílies dels condemnats, que rebran d’una manera igualment cruel i injusta l’embat d’aquesta sentència demolidora”.
Comitè Executiu del Consell de la Cultura de Barcelona:
Antonio Ramírez González, president.
Miquel Cabal Guarro.
Amadeu Carbó Martorell.
Ingrid Guardiola Sánchez.
Martina Millà Bernad.
Cristina Pujades Corbi.
Victòria Szpunberg Witt.
Carles Giner Camprubí, secretari.
Signants de l’APdC:
Xevi Dorca, president.
Jordi Cardoner, secretari.
Arantza Lopez, tresorera.
Riikka Laakso, vocal.
Pol Jiménez, vocal.
Laia Santanach, vocal.
Cèsar Compte, gerent.
Sandra Bogopolsky, responsable de projectes.
Gemma Daban, atenció al soci.
Aina Bujosa, comunicació.