Actualitat

Matrícula preferent per als cursos de català del Centre de Normalització Lingüística

10/08/2012

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix dret a matrícula preferent per als cursos generals de setembre a desembre. Els socis de l’APdC podran formalitzar la matrícula el dia 6 de setembre de 9h a 14h tant si ja han estat alumnes del centre com si volen inscriure-s’hi per primer cop. En aquest darrer cas, hauran de trucar al 93 412 72 24 i demanar per M. Reina Baquer tan aviat com puguin, fent constar la seva pertinença a l’APdC, per tal de concertar una prova de col·locació que permetrà determinar el nivell a què els correspon matricular-se.

Tant si es tracta d’alumnes antics com si són nous, amb la prova de col·locació feta, hauran de consultar, abans de la data de formalització de la matrícula, el manual de cursos i triar el que més els convingui.
Aquesta informació estarà disponible al webwww.cpnl.cat o a les oficines al carrer Carabassa 15 de Barcelona.

Recordeu que la matrícula als cursos de nivell bàsic 1,2 i 3 és continuada i que del nivell Elemental 1,2 i 3 i del Curs elemental (CE) us hi podeu inscriure a partir del dia 25 de juliol.

L’horari d’atenció al públic el mes de setembre és de 9h a 14h al matí de dilluns a divendres. El mes d’agost us atendran al carrer Avinyó, 52 de dilluns a divendres de 9h a 21h.