Actualitat

Matrícula preferent per als cursos de català del Centre de Normalització Lingüística

22/06/2012

Vols millorar el teu català o simplement et vols iniciar? L’ APdC té un conveni amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) per a l’extensió i el coneixement de la llengua catalana.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix dret a matrícula preferent per als cursos generals intensius d’estiu (juliol de tots els nivells i agost només bàsics). Els socis de l’APdC podran formalitzar la matrícula el dia 25 de juny de 9h a 14h tant si ja han estat alumnes del centre com si volen inscriure-s’hi per primer cop. En aquest darrer cas, hauran de trucar al 93 412 72 24 i demanar per M. Reina Baquer tan aviat com puguin, fent constar la seva pertinença a l’APdC, per tal de concertar una prova de col•locació que permetrà determinar el nivell a què els correspon matricular-se.

Tant si es tracta d’alumnes antics com si són nous, amb la prova de col•locació feta, hauran de consultar, abans de la data de formalització de la matrícula, el manual de cursos i triar el que més els convingui.
Aquesta informació estarà disponible a partir del dia 5 de juny al web www.cpnl.cat o a les oficines al carrer Carabassa 15 de Barcelona.

Recordeu que la matrícula als cursos de nivell bàsic 1,2 i 3 és continuada.

L’horari d’atenció al públic és de 9h a 14h al matí.