Actualitat

Matrícula preferent per als cursos de català del Centre de Normalització Lingüística

09/09/2011

Vols millorar el teu català?, necessites treure’t el nivell C o simplement et vols iniciar? L’ APdC té un conveni amb el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) per a l’extensió i el coneixement de la llengua catalana. A través d’aquest conveni el soci disposa dels següents avantatges:

1.El CPNL es compromet a facilitar informació i materials disponibles per al foment de l’ús del català (novetats bibliogràfiques, informàtiques i materials diversos).

2.Concedir matrícula preferent als cursos presencials i no presencials del CNL de Barcelona de nivell bàsic i elemental, intermedi i de suficiència, donat que les places estan molt sol·licitades. Els socis de l’APdC formalitzar la matrícula el dia 15 de setembre de 9h a 14h tant si ja han estat alumnes del centre com si volen inscriure-s’hi per primer cop. En aquest darrer cas, hauran de trucar al 93 412 72 24 i demanar per M. Reina Baquer tan aviat com puguin, fent constar la seva pertinença a l’associació, per tal de concertar una prova prèvia per determinar el nivell.

Per a més informació: www.cpnl.cat