Actualitat

Materials per ajudar a preparar les proves d’accés del Conservatori Professional de Dansa

13/04/2021

El Conservatori Professional de Dansa (CPD) ha preparat dues propostes per ajudar al professorat i a l’alumnat que es vol presentar a les proves d’accés de l’escola. Es tracta d’unes càpsules de vídeo i un simulacre de proves d’accés que es durà a terme el 17 d’abril.

Les càpsules han estat realitzades amb alumnat dels primers cursos de les tres especialitats. Hi ha un vídeo per a cada especialitat: dansa clàssica, dansa contemporània i dansa espanyola, acompanyats d’indicacions per als docents de les escoles de dansa que preparen els seus alumnes per a les proves d’accés. Podeu trobar les càpsules en aquest apartat de les proves d’accés.

D’altra banda, també s’ofereix la possibilitat de fer un simulacre de proves d’accés el dissabte 17 d’abril, tant per alumnes de 1r com de 2n a 4t curs. Es farà un simulacre per especialitat amb un nombre limitat de participants donada la situació sanitària.

Els simulacres no tenen cap valor oficial. L’objectiu és oferir un assessorament a través de les indicacions i comentaris que faran els docents observadors del Conservatori Professional de Dansa.

Per participar al simulacre cal inscriure’s abans del 14 d’abril. Trobareu tota la informació i el formulari d’inscripció en aquest apartat.

Tant les càpsules com el simulacre de proves són una iniciativa de Dansa en Xarxa, un projecte del CPD que pretén afavorir la comunicació i la interrelació entre el Conservatori Professional de Dansa i les escoles de dansa del país.