Actualitat

Material del curs de Comunicació bàsica per a artistes d’arts escèniques

03/06/2014

Necessites millorar la comunicació del teu projecte i no saps per on començar?, vols fer més atractiu el teu dossier artístic?, vols aprendre a fer una nota de premsa efectiva?, et perds entre tanta xarxa social i vols saber com et poden ajudar realment en el teu projecte? Descarrega’t el material que vam donar al curs bàsic de comunicació per a artistes, organitzat per l’APdC conjuntament amb  l’ AADPC, l’APCC, i la TTP.

El curs es va dividir en dues sessions gratuïtes i dirigides als associats:

L’ABC de la Comunicació” (sessió 20 de maig)

Què i com em comunico, a qui dirigeixo la meva comunicació, estratègies de comunicació, com arribar a la premsa (diaris, Tvs, ràdios, webs i blogs, publicacions especialitzades), els diferents materials informatius (el dossier artístic, el dossier de premsa, la nota de premsa, els flyers i cartells, la web i l’email,…).


DESCARREGAR EL MATERIAL:Curs 05/14 L’ABC de la comunicació per a artistes d’arts escèniques

Comunica’t a través d’Internet” (sessió 27 de maig)

Com ha de ser la pàgina web (quina informació hi ha d’haver, com aconseguir visites,…), introducció al món de les plataformes 2.0: WordPress, mailing (Mailchimp), xarxes socials: Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube i Vimeo, Instagram, Foursquare, Flicker.

DESCARREGAR EL MATERIAL:Curs 05/14 Comunica’t a través d’internet