Actualitat

Marta Carrasco presenta J’Arrive…! a Chicago

25/08/2008

Marta Carrasco presenta J’Arrive…! al Teatro Goodman de Chicago. És el tercer cop que l’artista catalana actua en el Festival de Teatro Latino de la ciutat americana.

L’últim espectacle de Marta Carrasco,J’arrive…!, es podrà veure els propers dies 21, 22, 23 i 24 d’agost al prestigiós teatre Goodman de la ciutat de Chicago, dins del Latino Theatre Festival que enguany arriba a la cuarda edició. Un Festival biennal dirigit per Henry Godinez, en què Marta Carrasco hi ha presentat gairebé tots els seus espectacles: Mira’m (2002), Aiguardent i Ga-gà (2006) i aquest any J’arrive…!

Després de l’estrena el mes de juny de 2006 al Teatre Nacional de Catalunya, J’arrive…!  ha fet una gira, ja acabada, de més de 70 funcions per diferents ciutats de l’Estat Espanyol. El novembre de l’any passat es va presentar al LATC (Los Angeles Theatre Center) en la seva temporada d’obertura i el proper mes d’octubre es presentarà a Guanajuato dins del Festival Cervantino. 

J’arrive…! ha rebut el Premi Butaca (Premi del Públic) l’any 2006 i el Premi de la Crítica Serra d’Or al Millor
espectacle teatral de l’any 2007. També l’any 2007, Marta Carrasco va rebre per J’arrive…! el Premi Ciutat de Barcelona en Dansa.

Per més informació: www.martacarrasco.com / www.goodmantheatre.org