Actualitat

Mario García Sáez, coreògraf seleccionat pel TOT DANSA 2020

25/10/2019

El coreògraf Mario García Sáez ha estat seleccionat per la direcció artística del TOT DANSA 2020 amb la proposta Celebració. Els diumenges de la vida.  El jurat l’ha seleccionat “per l’interès de la temàtica de la proposta i les seves possibilitats d’aplicació en el context pedagògic i artístic del Tot Dansa. Alhora, es valora positivament com exposa les estratègies d’aproximació, a través de la dansa, als joves alumnes en el llenguatge de les arts escèniques. El creador merita igualment per una trajectòria notable com a coreògraf, intèrpret i director artístic”. 

Mario G. Sáez és membre cofundador, coreògraf i intèrpret del col·lectiu Erre que erre, amb qui ha aconseguit diversos premis de coreografia, realitzat produccions escèniques i pel·lícules de dansa des de la seva fundació el 1996. Actualment col·labora com a intèrpret en diferents projectes, com ara K Danse (Toulouse), Cia Sebastián García Ferro (Barcelona), Ravid Abarbanel (Tel Aviv) o Albert Quesada (Barcelona), entre d’altres.

El projecte Tot Dansa, impulsat conjuntament pel Mercat de les Flors, l’Institut del Teatre i l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, vol promocionar entre els joves la dansa de creació contemporània per tal de motivar al jovent en l’expressió artística; està dirigit als centres d’educació secundària i de batxillerat de Barcelona.

El projecte també inclou la participació de les Escoles Municipals de Música de Barcelona, que adapten la música per a cada edició i que la interpreten en viu el dia de la mostra.