Actualitat

Maria Campos donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al maig

23/04/2013

Del 3 al 31 de maig, les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera, estaran a càrrec de Maria Campos. Les classes seran dilluns, dimecres i divendres, de 9:30 a 11h a La Caldera (Torrent d’en Vidalet, 43), i el preu per als socis de l’APdC és de 4€ per classe, comprant el val de 5 classes que costa 20€ (i caduca el 31 de desembre), o bé 5€ la classe solta.

Maria Campos Arroyo ha estudiat a SEAD – Salzburg Experimental Academy of Dance a Àustria durant un any i a l’Escola de les Arts d’Amsterdam al Modern Theatre Dance Department a Holanda, on es gradua l’any 2003. Ha treballat a diferents companyies i amb artistes emergents, tot combinant la docència i la pròpia creació. Com a intèrpret ha treballat amb la companyia Meekers en coproducció
amb Hans Hof Ensemble a Holanda, amb Protein Dance i Tom Dale al Regne Unit. A Barcelona ha treballat amb la Cia. Sol Picó, Cia. Mudances/Àngels Margarit, Guy Nader, John Jasperse, Susana Amarante Duarte i Roser López Espinosa, entre d’altres.

Sobre la classe
Classe basada en un treball mixt de tècnica release i treball de sòl. Els principis bàsics a través d’exercicis i seqüències de moviment, donant èmfasi a una consciència espaial, un bon ús i alineament corporal i l’eficiència de moure’s de manera orgànica i energètica. Jugar amb la dinàmica, canvis de pes i localització d’un centre baix per poder entrar i sortir del terra amb facilitat i partint de la comprensió del moviment com a força interna, força motora.
.