Actualitat

ManNera Dansa presenta “Horitzons”, espectacle benèfic a favor de Proactiva Open Arms

28/06/2018
Ajudant a través de l’art – Espectacle benèfic a favor de l’organització Proactiva Open Arms.

ManNera-Dansa presenta Horitzons, la nova proposta artística del ballarí i coreògraf català Aleix Martínez, juntament amb els ballarins solistes del Ballet d’Hamburg i la col·laboració especial del músic internacional de Handpan, Ravid Goldschmidt. Es podrà veure únicament el 20 i 21 de juliol al Casino L’Aliança del Poble Nou (Rambla del Poble Nou, 42, Barcelona).

Horitzons, espectacle i concepte compost per dues parts, és un treball de reflexió artística, on la dansa, música i poesia es donen cita per, a través d’ella, ajudar a la recaptació de fons a favor de l’organització Proactiva Open Arms, presentant dos nous treballs del coreògraf Aleix Martínez, per primera vegada a Espanya:
Lorca, la més recent creació de Martínez, és un homenatge al món Lorquià i a la seva època en la història espanyola. Dansa, música i poesia s’integren i barregen per crear una nova mirada i llenguatge coreogràfic sobre la feina del poeta, a través de la seva poesia i música, interpretant composicions musicals de Barrios, Albéniz o el mateix Lorca.
… _ _ _ … (S.O.S), estrenat el 2017, és una resposta artística davant la situació tan activa que començava a succeir de manera visible a Europa, arran de la gran crisi migratòria produïda pels conflictes a l’Orient Mitjà. Aquest va ser el punt d’inici de la creació, en la qual, de manera intuïtiva, vam començar una recerca d’un llenguatge honest i personal, en el qual se’ns qüestiona i ens exposa davant de situacions, que d’alguna manera, podem sentir-nos identificats enfront de elles.
Proactiva Open Arms, és una organització no governamental i sense ànim de lucre la principal missió és rescatar del mar als refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.
Gràcies a la col·laboració dels artistes, ManNera-Dansa, es bolca amb aquest espectacle a la tasca social i humanitària, ajudant a través de l’art.
Vols conèixer com treballen els artistes de ManNera – Dansa?
Amb la compra de l’entrada s’inclou el Workshop sobre l’espectacle Horitzons d’assistència voluntària, el dijous 19 de Juliol a les 17.00h, 60 minuts de durada, en el mateix teatre de l’espectacle!
Més informació i entrades aquí.