Actualitat

Malqueridas obre convocatòria per a participar al laboratori d’ “Ikabana” de Roberto Fratini

01/12/2008

Dins del projecte Pasantías 2008, Malqueridas convida als professionals de la dansa a participar al laboratori de dramatúrgia que dirigirà Roberto Fratini partint del seu projecte d’investigació Ikabana. La presentació del projecte serà a el 4 de desembre a les 18 h a La Caldera, centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies (c/ Torrent d´en Vidalet 43).
 
Ikebana serà el resultat d’una reflexió col·lectiva declinada al voltant d’un motiu formal i simbòlic obert (la flor com “forma de la forma simbòlica”); però també l’ocasió, per a un grup d’artistes de la dansa, de practicar un concepte de dramatúrgia dansística l’essència de la qual sigui la relació orgànica, silenciosa, i progressiva entre una “idea de contingut” i la irradiació d’aquesta.

A la trobada s’exposaran les condicions de participació (el laboratori és gratuït però limitat a un grup d’assistents molt motivats) i es comunicarà el calendari del treball.

Reserva la teva plaça enviant un e-mail a: malqueridas@gmail.com o lasmalqueridas@yahoo.es.Malqueridas presenta convocatòria per a participar al laboratori de dramatúrgia del projecte Ikabana.