Actualitat

“Lumox”, projecte ReMouTe 2016, farà temporada a la sala Badabadoc al març

27/02/2018

Lumox, de Gemma Peramiquel, torna als escenaris al març. És una revisió de Lumox Movitux, peça creada en base a El Món, la carn (l’últim cop), de la Cia. La Sota de Bastos de Jordi Cardoner en el marc del ReMouTe 2016. Es va estrenar el 21 d’octubre de 2016 a La Caldera i ara es pot tornar a veure a la sala Badabadoc de Barcelona del 9 al 18 de març de 2018.

Els socis i sòcies de l’APdC tenen un 25% de descompte.

L’objectiu del Re-Mou-Te, projecte impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa (APdC) i Fundació SGAE, és el d’apropar creadors de dansa de diferents generacions, així com posar en valor el llegat coreogràfic de Catalunya.

Sobre l’espectacle
“Lumox” és una peça de performance en moviment, so, text i imatge. L’espectador pot percebre el moviment atòmic del cos total, amb tot el físic i el tangible, l’emocional i el psíquic. “Lumox” està interpretada per tres performers, un pianista i projeccions audiovisuals en escena. És un projecte que obre la porta a poder arribar als conceptes científics de la coreografia. És un camí construït dia rere dia per entendre les connexions interpersonals que no són recognoscibles a simple vista.