Actualitat

L’oficina de l’APdC romandrà tancada fins al 31 d’agost

09/08/2021

Al setembre seguirem treballant per cohesionar el sector i defensar els interessos dels i les professionals de la dansa

L’oficina de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (carrer Eugeni d’Ors, 12) romandrà tancada per vacances fins al proper 31 d’agost. Fins aleshores, podeu deixar un missatge a la bústia de veu del 93 268 24 73 o bé escriure a comunicacio@dansacat.org en cas d’urgència. Tan aviat com puguem us donarem resposta.

A partir de l’1 de setembre tornarem a atendre el públic en el nostre horari habitual, de dilluns a divendres de 9h a 15h. Recordeu que, degut a les circumstàncies sanitàries actuals, és imprescindible demanar cita prèvia per les visites presencials.

Tornem al setembre amb forces renovades i amb més iniciatives impulsades des de l’associació: entrenaments per a professionals, tallers formatius per a persones associades, Fem Dansa, Balla’m un llibre, Carretera i Dansa, una nova edició de Motors de Creació i del projecte Circula, noves píndoles de formació… A més, recordeu que podeu accedir a la nostra secció d’Actualitat per estar al dia dels projectes, ajudes, beques, formacions i totes les novetats referents a l’àmbit laboral i sindical (Estatut de l’Artista, ConArte, Danza-T, REDE…). Si sou associats/des podeu consultar també les convocatòries i ofertes de feina dins la vostra àrea personal de www.dansacat.org.  

Us desitgem molt bones vacances!