Actualitat

L’Obra Social ”la Caixa” obre la convocatòria d’ajuts a activitats culturals d’impacte social

30/04/2010

Les arts plàstiques, la música, el teatre, la dansa o la literatura es poden fer servir com a eines per pal·liar problemàtiques de caràcter social. Per aquest motiu, l’Obra Social ”la Caixa” obre la Convocatòria d’Ajuts a Activitats Culturals d’Impacte Social, amb la voluntat d’afavorir l’ús de l’art i la cultura com a instrument que pot incidir en aspectes com el desenvolupament personal i la inclusió social.

Amb aquesta iniciativa, es pretén donar suport a entitats culturals i a artistes plàstics, músics, actors, ballarins, escriptors, etc., que portin a terme activitats culturals que impliquin la participació activa de col·lectius de persones amb discapacitat, en risc d’exclusió social o marginalitat, prioritzant la seva intervenció en el procés creatiu.

Els projectes hauran de treballar aspectes com el desenvolupament personal, la cohesió i la inclusió social, així com la regeneració social de caràcter comunitari. Els projectes e spodran presentar del 12 d’abril al 9 de maig de 2010.

Consulta les bases de la convocatòria a www.laCaixa.es/ObraSocial.

Si vols conèixer el projecte de teatre i vídeo que estan portant a terme interns del centre penitenciari de Quatre Camins seleccionat en la convocatòria de l’any passat, clica aquí.