Actualitat

“Llena de flores tu boca” i “Btwin Barcelona Beirut” a la final del XXIII Certamen Coreográfico de Madrid

05/12/2009

Aquest vespre s’han donat a conéixer els finalistes del XXIII Certamen Coreográfico de Madrid. De les 14 coreografies finalistes, que s’han pogut veure avui i ahir al vespre al Tetro Fernán Gómez, 7 passen a la final.

Les coreografies catalanes seleccionades han estat “Llena de flores tu boca”, un duet intimista basat en la confiança, corografiat i interpretat per Olga Clavel i Myriam Mariblanca; i “Btwin Barcelona Beirut” de Guy Nader i amb Maria Campos, sòcia de l’APdC, que aborda el tema de la immigració.

El duet sense efectes i en silenci “Carni di Prima Qualitá” de Natxo Montero y amb la Catalana Patricia Fuentes també ha resultat finalista, com també ho ha estat el duet femení d’Edurne Sanz “é-nement”, un viatge a l’angoixa. Jesús Rubio també ha passat a la final amb “Sinnerman”, un duet femení amb música de Nina Simone- Juan Luis Matilla y Raquel Luque, d’Andalusia, s’han classificat amb el duet còmic “Mala suerte o falta de talento”; y “Entomo” d’Elias Aguirre i Álvaro Esteban també opta al premi.

Demà es donaran a conèixer els guanyadors d’aquesta XXIII edició. El jurat d’enguany està format per Alexis Eupierre, Óscar Millares,Sabile Rasiti, Guillermo Weickert i Mirna Zagar.

Trobaràs més informació sobre el certamen a: www.pasoa2.com/