Actualitat

‘Llançar el cos a la batalla’, al programa l’Icult.com de COMRàdio

04/03/2008

Cada dijous de març de les dotze a la una de la nit escolta COMRàdio. Dins el programa icult.com i conduït per Anna Pérez Pagès, AREAtangent durà a terme quatre programes monogràfics d’una hora de durada que centraran l’atenció en la dansa i les arts parateatrals. S’invitarà al coreògraf o companyia que estigui estrenant al Mercat de les Flors aquella setmana dins el cicle de Joves coreògrafs europeus I alhora es farà una dramatúrgia I es crearan continguts per difondre la dansa a través d’un mitjà no visual. Escoltar la dansa I els seus membres actius.

Cadascun dels programes comptarà amb 20 persones de públic en directe a l’estudi de ràdio que sortiran des del Mercat de les Flors a COMRàdio amb transport de l’organització després d’haver assistit a l’espectacle del Mercat si així ho desitgen.

El dijous 6 de març, la presentació del cicle anirà a càrrec de Cesc Casadesús. Es farà una entrevista a Lisi Estaràs amb participació públic, hi haurà una actuació en directe d’Ignasi Terraza i el joc de l’Scrabble, que sorteja entrades pel Mercat.