Actualitat

Lipi Hernández donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al març i a l’abril

17/02/2017

Del 2 de març al 27 d’abril les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera, estaran a càrrec de la creadora i pedagoga Lipi Hernández. Seran a La Caldera Les Corts (C/ d’Eugeni d’Ors, 12, Barcelona), els dimarts i els dijous de 9:30h a 11h.

Els vals de 5 classes costen 25€, i les classes soltes, 6€. El preu per als no associats serà de 45€ (val de 5 classes), i 10€, per classe solta.

Lipi Hernández
es forma com a ballarina i coreògrafa entre les tendències postmodernes de dansa i les tècniques orientals de shiatsu, aikido, tècnica d’alineament Tècnica Alexander. L’última etapa d’estudis està basada en la Càbala Universal i la seva pràctica meditativa des de l’estuc del so en relació al moviment.
Des de fa anys es dedica a la investigació del moviment i crea trobades pràctiques on explorar el cos i el moviment des del mètode DATA, creat per ella. Desenvolupa la seva tasca com a docent al Conservatori Superior de dansa / IT i en companyies professionals com estructures de creació. I com a principal objectiu está la dedicació a acompanyar i orientar artistes, obres o estructures artístiques.
Graduada en Pedagogia de la Dansa al Conservatori Superior de Dansa.

Sobre les classes /La Tècnica

Concebre estratègies que ens permetin practicar el moviment des del sentit de barranc, de caiguda lliure, de salt, d’atreviment, de grandesa, de catarsi. OBSERVAR i practicar el pes, la forma, la força, la dinàmica, els plecs, les possibilitats, la musculatura, la respiració, els sistemes, les relacions, el centre, el dalt, el baix, la parada, l’acció. Llençar el cos a l’espai.