Actualitat

L’Institut Universitari Alicia Alonso ofereix una beca a l’APdC pel curs internacional de dansa

28/05/2011

L’Institut Universitari de Dansa Alicia Alonso de la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid ofereix una beca a un soci/a de l’APdC per a participar al XIX Curs Internacional d’Estiu, que se celebra del 4 al 22 de juliol a les instalacions de l’Institut a San Lorenzo de El Escorial (Madrid).

La beca cobreix el 50% de la matrícula de 800 € en la modalitat de Residents. El soci/a que l’aconsegueixi haurà de pagar, doncs, els 400 € restants. Els alumnes residents disposen d’allotjament en règim de pensió complerta (esmorzar, dinar i sopar) en habitacions compartides a la Residència Estudiantil de la Comunitat Autònoma de Madrid (c/ Residència, 14, San Lorenzo de El Escorial).

Entre les persones interessades en gaudir de la beca, l’APdC realitzarà un sorteig. Els interessats han d’escriure un e-mail a: projectes@dansacat.org manifestant el seu interès, fins el dia 5 de juny. El resultat del sorteig es farà públic a la web de l’APdC a partir del dia 7 de juny.

El Curs Internacional de Dansa té una càrrega lectiva de 100 hores distribuïdes en continguts teòrico-pràctics. Les classes s’imparteixen de dilluns a divendres en horaris compresos entre les 10.00h i les 13.30h a les sessions de matí; i les 16.00h i les 19.30h, a les sessions de tarda. En finalitzar el curs, s’entregarà un diploma de participació a tots els alumnes que ho desitgin. I, com cada any, s’efectuarà la tradicional Gran Gala Internacional de Dansa a l’escenari de la Plaça de la Llotja del Real Monestir de San Lorenzo de El Escorial.

Més detalls sobre la convocatòria de l’APdC aquí: www.dansacat.org////convocatories/2/869/