Actualitat

L’Institut del Teatre i el Departament d’Educació signen un conveni de col·laboració

11/06/2010

El president de la Diputació, Antoni Fogué, i el conseller d’Educació, Ernest Maragall, han signat un conveni que estableix, per primera vegada, els termes de col·laboració entre l’Institut del Teatre i la Generalitat.

La voluntat d’aquest acord és, en paraules de Fogué, “racionalitzar les relacions institucionals entre l’Institut del Teatre i la Generalitat, que encara no s’havia aconseguit en aquests 31 anys de democràcia municipal”. El president ha qualificat d’acte “de compromís, coresponsabilitat i cooperació” el conveni signat, el qual contempla, entre altres aspectes, l’adscripció de l’Institut del Teatre a l’Institut Superior de les Arts, estudiar l’adscripció del CEPSA Oriol Martorell a l’Escola Integrada de Dansa de l’Institut del Teatre, i treballar perquè els professionals que exercien abans de la creació de les titulacions superiors puguin validar l’experiència adquirida durant la seva carrera.

Fogué també ha recordat que la imminent commemoració del centenari de l’Institut del Teatre, creat al 1913, “serà una nova oportunitat per abordar una tercera transformació de la institució davant els reptes europeus que planteja el Pla de Bolonya”.