Actualitat

L’Institut Català de les Dones busca expertes en dansa i altres àmbits

16/08/2010

El cercador d’expertes és una eina que l’Institut Català de les Dones posa a disposició dels mitjans de comunicació per tal de facilitar la recerca de dones professionals d’àmbits científics, acadèmics, empresarials, esportius, i culturals, entre d’altres. Aquesta eina està sent elaborada per l’Associació de Dones Periodistes i s’hi poden inscriure dones que puguin opinar de la seva especialitat.

L’objectiu d’aquesta eina és equilibrar la presència pública d’homes i dones, així com reconèixer el paper de les dones a la nostra societat i les seves aportacions, especialment en aquells espais on tradicionalment no hi ha hagut presència femenina.

La base de dades té una utilitat per a la professió periodística, ja que permet trobar perfils adequats davant les necessitats professionals a l’hora de generar informació, valoració o opinió sobre fets d’actualitat, i ampliar així les fonts informatives.

Compta amb més de 500 currículums d’expertes en àmbits diversos del coneixement. Si vols aparèixer has d’omplir la fitxa adjunta a peu de notícia i enviar-la a expertes@adpc.cat. Es busquen expertes en tots els àmbits del coneixement i professions!

www.cercadorexpertes.cat