Política Cultural

Perquè una disciplina sigui valorada correctament primer cal conèixer-la bé. Des de l’APdC treballem perquè tothom pugui aproximar-se a la Dansa i tingui tots els mitjans necessaris per a gaudir-la. Per aquest motiu dues de les prioritats de l’APdC es treballar per la difusió i exhibició de la dansa.

Treballem acivament per aconsenseguir un circuït de dansa que garanteixi l’exhibició regular d’espectacles de dansa arreu del territori, impulsem la creació de festivals, el desenvolupament de mostres, etc.

Interlocutors amb l’ Administració Pública

La política cultural la construïm entre tots, i tots tenim força per a exigir accions. A l’APdC vetllem per unes polítiques culturals que s’ajustin a les necessitats reals del sector. Així mateix, fem d’interlocutors entre el sector i l’administració, acostem les seves demandes.

El Pla Integral de la Dansa y Junts per la dansa són dos documents que marquen les prioritats i les necessitats del sector professional de la dansa i que s’articulen a partir del diàleg amb l’administració pública.