Actualitat

L’ICUB obre la convocatòria de Subvencions de districte i de ciutat per a l’any 2020

02/01/2020

L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB),  fa públic avui, dijous 2 de gener, la seva convocatòria anual de subvencions de districte i de ciutat. Les subvencions de l’àmbit Cultura estan adreçades a qualsevol iniciativa de l’àmbit de la cultura que contribueixi a l’enriquiment de l’activitat i el teixit cultural de la ciutat de Barcelona.  


El  període de presentació de sol·licituds serà del 2 al 30 de gener de 2020, ambdós inclosos, i és obligatori fer-ho telemàticament.


La inversió total prevista per a la campanya 2020 serà de 4,8 milions d’euros, destinant-se prop de 4,4 milions per finançar els programes de l’àmbit Cultura i 90.000 euros per dotar la nova línia d’ajuts destinada als projectes de Memòria Democràtica. La nova convocatòria torna a posar èmfasi en l’àmbit de Cultura i Educació, que per segon any consecutiu i amb un pressupost de 494.500 euros, aspira a reforçar totes aquelles iniciatives que fomenten la pràctica i aprenentatge de les competències artístiques, així com el foment de la divulgació, en general.

Podeu consultar els requisits i iniciar el tràmit de sol·licitud a través d’aquest enllaç.