Actualitat

L’ICIC promou una trobada entre programadors, festivals i productors catalans i alemanys

11/04/2008

L’Àrea de Promoció Internacional de l’ICIC, en col·laboració amb el Festival Internacional de Teatre de Detmold, el Kulturteam Detmold –l’Institut de cultura municipal– i el Kultursekretariat NRW, entitat que agrupa els principals programadors municipals responsables d’arts de carrer del land Renània del Nord/Westfàlia (NRW), prepara una missió informativa a Alemanya, dirigida a un grup seleccionat de professionals catalans del teatre de carrer.

L’objectiu de la trobada és fomentar els contactes entre programadors, festivals i productors catalans i alemanys, alhora que oferir una visió àmplia i actualitzada del panorama de les arts de carrer a ambdues regions i intercanviar informacions sobre els respectius mercats. La trobada tindrà lloc el diumenge, 11 de maig de 2008 a la ciutat alemanya de Detmold, coincidint amb el seu Festival Internacional de Teatre de Carrer, un dels més importants del país.

Durant el meeting hi haurà una introducció a les arts de carrer a Catalunya, i després els participants tindran l’ocasió de presentar-se i explicar breument la seva tasca davant els professionals alemanys, que al seu torn també tindran oportunitat de presentar-se i explicar com ha evolucionat en els últims anys la programació d’arts de carrer a Alemanya. Acte seguit hi haurà un dinar informal, durant el qual els participants tindran oportunitat de contactar de manera més relaxada.

Per facilitar els contactes, cada assistent rebrà un dossier amb els perfils de tots els participants. A la tarda hi haurà una presentació i visita guiada de l’espai de producció ‘Hangar 21’, en el qual tindrà lloc la trobada, i començarà la programació del Festival (amb l’actuació, entre altres, del grup català Kamchatka).

L’ICIC s’encarregarà d’organitzar i assumir les despeses de transport, mentre que l’allotjament serà assumit a parts iguals entre els socis alemanys i l’ICIC. És previst sortir de Barcelona el dissabte, 10 de maig a primera hora de la tarda i tornar el dilluns 12 de maig a migdia.

Els professional de les arts de carrer han de confirmar abans del dilluns 14 d’abril l’assistència a la trobada.  Per a més informació  es pot contactar amb Esther Campabadal (ecampabadal@gencat.cat i telèfin 93 567 10 97) o amb Neus López (icic.berlin@t-online.de).