Actualitat

L’ICIC convoca els professionals de la dansa per participar a l’agost a Tanzmesse, fira internacional de dansa de Renània

20/02/2008

Del 27 al 30 d’agost se celebra a Düsseldorf (Alemanya), la 7a edició de la Internationale Tanzmesse NRW (Fira Internacional de Dansa a Renània del Nord-Westfàlia -NRW-). La fira va dirigida als professionals de la dansa interessats en donar a conèixer les seves produccions, tant a programadors alemanys com de la resta d’Europa i del món.

L’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) comptarà amb un estand paraigua, Catalan!Arts, que es posarà a disposició per a tots els professionals catalans de la dansa que tinguin interès en assistir a la Tanzmesse i vulguin utilitzar l’estand com a punt físic de treball i de contacte. Els interessats s’han d’acreditar com a visitant professional (‘register as visitor’), bé online a través de la web, bé omplint el formulari adjunt en PDF i enviant-lo per fax a la Tanzmesse.

El preu de l’acreditació és de 75 € per persona, iva inclòs, fins a finals de juliol (després 80 €). Pel que fa a l’allotjament, la fira ha pactat un preu especial amb l’hotel NH Düsseldorf City per als visitants de la Tanzmesse. Més informació, preus i formulari de reserva en aquesta web.

A títol orientatiu, l’última edició del 2006 (és de carácter biennal) va registrar 1.000 visitants professionals acreditats, incloent programadors i representants de festivals, d’un total de 22 països (55% Alemanya, 31% Europa, 14% resta del món) i 193 expositors (54% Alemanya, 27% resta d’Europa, 19% resta del món)

Per a qualsevol aclariment, us podeu posar en contacte amb Esther Campabadal (tel: 93 567 10 97 o ecampabadal@gencat.cat) de l’ICIC a Barcelona o amb Neus López (tel.: +49 30 551 95 40 o icic.berlin@t-online.de) de l’oficina a Berlín.

Els artistes poden demanar la subvenció de l’ICIC per assistència a fires i mercats internacionals (convocatòria corresponent al 2008) amb que podreu recuperar part de les despeses de trasllat i allotjament. La justificació de la subvenció es fa amb factures originals i l’ajut el poden demanar només empreses (entenen els autònoms com empresa).