Actualitat

L’ICEC presenta modificacions en les línies ordinàries per adaptar-les als requeriments generats per la COVID-19

23/06/2020
L’ICEC ha presentat ha introduït modificacions en les condicions de les línies ordinàries per adaptar-les als requeriments generats per la COVID-19. Els canvis s’estenen a les 12 línies de subvenció de l’Àrea de les Arts Escèniques:
– Ajuts pluriennals al desenvolupament i la producció de projectes teatrals 2017/20.
– Línia de subvencions a la producció de nous muntatges teatrals.
– Línia d’ajuts per col·laborar amb sales privades de Catalunya per donar suport a l’exhibició d’espectacles d’arts escèniques 2019/20.
– Ajuts per a la millora d’infraestructura o adquisició d’equipament per a empreses d’arts escèniques i sales privades de teatre de Catalunya, excepte de la ciutat de Barcelona 2019/20.
– Ajuts pluriennals al desenvolupament i la producció de projectes de circ i de dansa 2018/20.
– Ajuts a activitats de dansa de caràcter professional i a activitats de circ de caràcter professional.
Els canvis van des de la flexibilització del període d’estrena i de compliment del mínim de funcions requerides, a l’endarreriment de la presentació de la justificació, passant per l’augment del % de recursos propis subvencionats.
Us recomanem que consulteu el document resum que han penjat en cada una de les línies de subvencions (a partir pàgina 11) per veure en què consisteixen els canvis, quina documentació es demana i estar al cas dels nous calendaris. NOTA: el termini per presentar nova documentació acaba el 3 de juliol.