Actualitat

L’ICEC organitza un taller pràctic sobre sol·licitud i justificació de subvencions

06/02/2020

Dimecres 19 de febrer, l’Àrea de les Arts Escèniques de l’ICEC organitza un taller pràctic bàsic pensat per optimitzar els procediments de sol·licitud i justificació de subvenció de les següents línies d’ajut:

  • Activitats de dansa de sala i de carrer de caràcter professional
  • Activitats de circ de sala i de carrer de caràcter professional
  • Producció de nous muntatges teatrals de sala i de carrer de caràcter professional
Dia: dimecres, 19 de febrer de 2020

Horari: 09:30h – 14:00h
Lloc:   Sala d’Actes d’Arts Santa Mònica
Rambla Santa Mònica, 7 08002 – Barcelona

Adreçat a tots els professionals, gestors i tècnics del sector de les arts escèniques que s’iniciïn a la tramitació de subvencions. A la primera part del taller s’abordarà, de manera pràctica i sectorial, mitjançant dinàmiques de treball individual i de grup, aquells aspectes tècnics i formals més rellevants en el moment de sol·licitar i justificar els ajuts (formulari de sol·licitud, memòria explicativa del projecte, pressupost, documents administratius requerits, etc). A la segona part, els assistents podran exposar els possibles dubtes que tinguin relacionats amb la tramitació de les sol·licituds.

Per assistir a la sessió cal dur ordinadors portàtils o tauletes i que llegir abans les bases de les línies esmentades. D’aquesta manera es podrà oferir una sessió útil i dinàmica, que resolgui dubtes concrets i ajudi a fomentar bons hàbits en l’elaboració de la documentació a aportar en la concessió d’una subvenció.

PROGRAMA:
  • Recepció i benvinguda a càrrec de Miquel Curanta, director de l’ICEC.
  • Presentació de les línies d’ajuts de l’Àrea de les Arts Escèniques
  • Formació de grups de treball sectorials
  • Treball d’un cas pràctic
  • Resolució de dubtes

DATA I INSCRIPCIÓ A LA SESSIÓ:

L’aforament d’aquesta activitat està limitat a 100 persones (s’accepta només la inscripció d’una persona per empresa). Per poder participar al taller és necessària INSCRIPCIÓ PRÈVIA abans de DIJOUS 13 DE FEBRER adreçant un correu electrònic a igarciam@gencat.cat (Imma García) amb les següents dades: Nom i cognoms, DNI, E-mail, Telèfon de contacte, Empresa i Sector (teatre, circ o dansa).
Tota la informació a https://icec.gencat.cat/ca/actualitat/noticies/detall/Taller_practic_subvencions_arts_esceniques-00001.html