Actualitat

L’IBStage 2015 comptarà amb 120 alumnes d’arreu del món

04/08/2015

Per tercer consecutiu Barcelona acull l’ IBStage. Un curs Internacional de Dansa d’alt rendiment en el qual participen més de 120 alumnes de diverses nacionalitats (Catalunya, Espanya, Japó, Estats Units, Alemanya, Anglaterra, Itàlia, França i Portugal,…) , i que compta amb 20 mestres de ball d’arreu del món com Elias Garcia Herrera (fundador i director artístic), Xiomara Reyes (directora artística), professors pertanyents a companyies com l’American Ballet Theatre, l’ English National Ballet, el Teatre Mariinsky, el Ballet Nacional de Cuba o el Teatre Bolshoi, entre altres.

Tindrà lloc del 10 al 29 d’agost, i es desenvoluparà a les instal·lacions de l’Institut del Teatre. Les classes i els assajos estan oberts de forma gratuïta als professionals  (Teatre Ovidi Montllor de l’Institut del Teatre) entre els dies 22 i 26 d’agost (horari de 10h a 18h). L’entrada és lliure, l’aforament limitat. Si algun professional vol veure una classe o assaig fora d’aquestes dates, cal que enviï un email a produccion@ibstage.com.

Gales de dansa al Liceu amb primers ballarins d’arreu del món

Com a gran novetat d’aquesta edició, IBStage 2015 durà a terme les seves gales de cloenda al Gran Teatre del Liceu (els dies 28 i 29). Compataran amb estrelles internacionals de companyies com l’American Ballet Theatre, el Royal Ballet, els Ballets Bolshoi i Mariinsky, Els acompanyarà  un cos de ball format per 120 ballarins en formació, participants a l’ IBStage.

Els socis i sòcies de l’APdC poden comprar entrades (2 per carnet) amb un 15% de descompte + info