Actualitat

L’experimentació i el risc, protagonistes de la 6a edició In Situ Mostra d’Arts del Moviment

28/11/2017

IN SITU és una Mostra anual que vol donar visibilitat, reconeixement i context a la creació independent en les arts del moviment a Catalunya. IN SITU invita a artistes independents i col·lectius artístics a obrir el seu treball a noves experiències d’exhibició i a ampliar l’accés a un públic més divers. En aquesta 6a edició IN SITU ha proposat als artistes realitzar una VERSIÓ –SITE del seu treball per a adaptar-la a diferents espais de l’Arts Santa Mònica, proposant al públic un recorregut performàtic per l’edifici. Aquest enfocament respon a l’interès a adaptar treballs escènics basats en el moviment a espais no convencionals.

IN SITU continua apostant per la idea de compartir el procés creatiu de les peces més enllà de l’exhibició, i un any més proposa uns tallers “Sessions obertes amb l’artista” oberts a tothom previs a la Mostra. Aquests tindran lloc a la Caldera els dies 2 i 3 de desembre (més informació i inscripcions: mostrainsitu@gmail.com).

La 6a edició IN SITU tindrà lloc els dies 15 i 16 desembre de 2017 a l’Arts Santa Mònica i es podran veure 6 peces de companyies i creadors independents de les arts del moviment: “DeConstrucción#3” de Three Planes Collective, “Impregnaciones en la Srta Nieve y Guitarra” de Mónica Valenciano/El Bailadero, “Tecnologías del yo” de Roser Tutusaus, “La mesura del detall” de Magí Serra, “Composició Animada” de Sònia Gómez i “Que du Bonheur(?)” de Man Drake/Tomeu Vergés.

Cada nit es programen 2 sessions d’aforament limitat amb reserva prèvia. Consulteu la programació aquí.